dinsdag 30 juni 2009

In de ban van de..


EMAMI-dress.

2 dagen geleden kwam ik via een forum op een filmpje terrecht van de EMAMI-dress. Vernuftig ontwerp! plaatsbesparend, comfortabel om te dragen, nooit strijken en waarschijnlijk zo droog. Wat kan je je nog meer wensen.

Na de filmpjes tig keer bekeken te hebben hier en daar wat gelezen te hebben daarnet van boven maar een oude proeflap tricot gepakt, geen hoogstaand kwaliteitje, maar prima voor een experimentje. (Als het lukt ga ik vrijdag lekker shoppen voor een mooi stofje).

Na enkele berekeningen kwamen we op 3 meter stof uit wat geknipt moest worden in een ei-vorm. De mensen die mijn huis kennen weten dat dat geen gemakkelijke opgave is, 3 meter vrije vloer is hier namelijk niet echt makkelijk gevonden. Maar het is gelukt, nu heb ik dus een ei van 3 meter groot (met een taille'gat') Morgen tailleband eraan zetten en een tunneltje voor het touwtje en eens kijken of het me staat (anders hebben we er een flinke poetsdoek bij :D )

Wordt vervolgd

(de jurk en de filmpjes vind je hier)

1 opmerking:

  1. Hoe ingenieus!!! Ik heb het filmpje met verbazing bekeken. Hoe simpel en uniek. Moet wel een heel soepelvallend stofje zijn, maar ontzettend mooi gemaakt. Ben benieuwd hoe die van jou wordt! Naaise!

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen