dinsdag 13 oktober 2009

Stof verslaafd

Het kwam al even op de clubdag ter sprake, maar ik geef ook toe ik ben verslaafd aan het kopen van stofjes (wie niet van ons) Overal in huis ligt wel een plank met stof of erger een kist, doos, zak, krat. Altijd en eeuwig ben ik op zoek naar dat ene stofje zowel thuis als op de markt, de stoffenwinkel of op de spektakels. Er was al een grote groep aan het UWYH-en (Use What You Have) en ik ga me daar min of meer bij aansluiten. Al houd ik de regels iets minder streng, ik mag wel fournituren kopen, voering of effen stoffen die dan wel DIRECT gebruikt moeten worden (en de aanschaf moet niet vele meters zijn, maar gewoon de metrage die ik nodig heb met een uitloop van een aantal gezonde centimeters).

Heb vanmorgen even een aantal kasten gefotografeerd, uiteraard is er nog meer :@ maar dat zijn voornamelijk resten (van toch bijna een meter :@ :@), een mand met jogging en fleece spul, mand met effen tricots en een bak met wat effen katoentjes
Mijn doel gaat zijn om toch wel een lap of 100 weg te naaien voordat de voorjaarsstoffenspektakels weer beginnen. Nu nog hopen dat het lukt (en dat ik het volhoud :D )

5 opmerkingen:

 1. WAUW,...... ik ben er even stil van... ik dacht dat ik veel had, 2 kasten vol. Maar jij spant de kroon hoor, maar wel héérlijk voor inspiratie. Ik krijg altijd inspiratie als ik naar mijn lapjes kijk!!! En wat een kleuren!!?!

  Ik zou zeggen op naar de 100! Hahaha, veel inspiratie toegewenst alvast!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Whahahaha joh je kan zelf een stoffenspektakel beginnen.
  Ziet er wel heerlijk uit zeg!!

  Groetjes Arjanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zie je nou wel dat het bij mij meevalt haha
  Vanaf vrijdag doe ik met je mee.......eerst nog even naar de stoffenbeurs voor dat ene lapje wat ik net niet heb ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. welkom bij de club :-)
  je hebt tenminste het lef het geheel te fotograveren en hier neer te zetten.
  groetjes Kronova

  BeantwoordenVerwijderen
 5. weet je wat het grootste probleem isbij mij, dat die kids van me te klein zijn en niet zo snel groeien. Bv, als ik twee rode fleece truien gemaakt heb ben ik wel klaar met de kleur rood, maar blijft er van zo'n lap nog meer dan genoeg over om zelfs een derde en als ik geen grote capuchons doe een vierde trui te knippen (en dan heb ik het over die voorgeknipte coupons van min. 1.50. Maar ja aan 1 trui hebben ze niet veel dus er gaan wat meer van die coupons mee naar huis dan die ene rode :D

  BeantwoordenVerwijderen