maandag 26 oktober 2009

Beroepenkeuze

Afgelopen week was het herfstvakantie en op de een of andere manier had ik bedacht dat juist die week het huis aangepakt moest worden.

Meestal besteed ik dat soort klusjes het liefst uit om er verzekerd van te zijn dat het dan ook goed gedaan wordt, maar dit jaar had ik de pech dat ik toch zelf aan de gang moest. Gewapend met een schuurmachine, rollers, kwasten, behang en verf was ik deze week afwisseld:
* de schilder,
* de witter,
* de behanger,
* de verfafkrabber,
* de glazenwasser (de kwast schoot een beetje uit :D )
* de puinruimer,
* de schoonmaker,
* etc etc.

Het resultaat is dat de helft van de kamer klaar is en weer wit is, in de kinderkamers een bom ontploft is. Maar omdat ik savonds te moe was om me nog te verplaatsen WEL mijn gehaakte sjaal bijna klaar is.

Deze week zal dus niet veel anders verlopen, met als grootste voordeel dat de kinderen de ochtenden weer gewoon lekker op school zitten. Aan het einde van deze week hoop ik mijn gordijnen genaaid te hebben en weer gewoon mijn eigen ding kan gaan doen (maar mocht ik ooit twijfelen en een ander beroep willen.... bovenstaanden worden het definitief NIET)

1 opmerking:

  1. Hahahaha, gewèldig, ik zie het helemaal voor me. Verwoed wordt alles verplaatst, gekrabt, geschuurd, geverfd en weer behangen, en dan moet alles weer op zijn plek, schoongemaakt en al. En dan zak je 's avonds als een plumpudding op de bank om je dan niet meer te veroeren eer het bedtijd is! Hè, ik kan het me helemaal voorstellen. Ik vind het altijd een soort supersurveivel en camperen tegelijk terwijl de kids er door heen banjeren en je ook nog opvoedkundig bezig moet zijn, en buitenshuis je hoofd ook nog te pruimen moet zijn. Echt overlevingskunst op zich!

    Met de kids nu op school zal het wel wat vlotter gaan. Succes!!!

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen