zondag 11 oktober 2009

De schade is weer in gehaald

Tja als je moeder er een hele dag zomaar vandoor is, moet er de volgende dag wel wat aandacht ingehaald worden. Jayden wilde heel erg graag werken aan de herfst-tafel en zoveel mogelijk spulletje er op neer zetten, kastagnes, eikels, bladeren het was 1 groot feest voor hem en hoe meer hoe liever zal hij gedacht hebben.


We hadden ons voorgenomen om ditmaal geen herfst-tafel of wat voor een seizoenstafel te maken zolang we bezig zijn met schilderwerkzaamheden, maar hij bleef er maar om vragen de afgelopen dagen en vanmiddag was hij dan ook dolgelukkig dat we toch maar wat neer gingen zetten. We hebben het klein gehouden en de echt kwetsbare poppetjes etc in de doos gelaten en de ruimte voornamelijk opgevuld met veel kastagnes en bladeren.

Volgend jaar doen we het wel weer 'groots'. Nu het er staat is het wel genieten hoor, zoveel prachtige warme kleuren bij elkaar, straks nog wat kaarsjes aan, heerlijk sfeertje.

(over niet al te veel dagen zal dat sfeertje er vast heel anders uitzien, Jayden loopt nu al weer te genieten van het idee dat er straks spookjes hangen, en griezelige spinnen en uitgeholde pompoenen).Alicia wilde graag wat maken vanmiddag dus zijn we in het herfst thema aan de slag gegaan. Ze had nog steeds (schaam) een gymtas nodig dus hebben we de paddenstoelen tas van Farbenmix gemaakt, zij een kant ik een kant en dan saampjes in elkaar zetten. Ze was in een erg gezellige kleurrijke creatieve bui en we waren dan naar een uurtje of 2 knippen en naaien al klaar, straks alleen nog wat extra knoopjes er op zetten die ze uit had gezocht, maar dinsdag heeft ook zij eindelijk een gymtas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten