maandag 19 juli 2010

update caravan

Eindelijk dan een update van de caravan. Vorige week maandag kwamen eindelijk de lang verwachte matrassen, dus vandaag hebben we er precies al 1 week geslapen. De matrassen liggen nog niet zo lekker als thuis en de nachtrust is aanzienlijk korter, maar voor de rest bevalt het ons prima. Zondag hebben we de oude keuken eruit gesloopt en morgen gaan we de muren daar ‘behangen’ om in de loop van de week de nieuwe keuken te plaatsen (voor de show hebben we hem gisteren al wel in elkaar gezet. Hem aansluiten laten we aan mijn paps over en die is nog even aan het genieten van zijn kleinkinderen die hij te logeren heeft.

Heb inmiddels wel foto’s van de kinderkamer, zijn nog een paar kleine klusjes die gedaan moeten worden in die kamer
* zoompje gordijnen
* hor raam maken
* het onderste bed moet overdag een bankje zijn, dus nog wat extra kussens zijn welkom
* aan het uitvalhekje van het bovenste bed een opbergzak voor de leesboeken (en knuffels).
Vanuit de deuropening en linksom draaiend genomen:

En voor het contrast nog even een foto van hoe het was :)Even twee kleine foto’s van de huidige zithoek, met nieuwe kussens en de keuken waar we nu mee bezig zijn, uitgebreidere update volgt zodra er meer klaar is.

1 opmerking:

 1. Hoi Jolanda,

  Ik vind de kinderkamer super leuk en hollandschschsche geworden ;-)
  Mooi allemaal, die kleine details. Zoals dat mandje en ook die ikea kast met de rode bakken en dan die molen op het gordijn! De rode tulpen in de oranje toeter! Helemaal super!
  Geniet ervan deze zomer in ieder geval!

  Groetjes Hannie

  BeantwoordenVerwijderen