woensdag 18 augustus 2010

nogmaals een caravan update

Ik heb afschuwelijk weinig gepost de laatste tijd, maar heb dan ook extreem weinig genaaid of bezig geweest met iets anders dan de caravan. (de kinderen hebben niet eens een ‘1e schooldag set volgende week of een nieuwe schooltas :@ ) Gisteren heb mijn paps midden in de regen onze laatste ‘grote’ belangrijke klus geklaard voor dit jaar. Een dakraam wat niet lekt !

De afgelopen weken hebben we iets minder hard geklust een beetje geluierd en vakantie gehouden, we hebben inmiddels een keuken (moet nog wel afgewerkt worden, moet nog een blad op de koelkast, moet nog gekit worden en er moeten nog wat greepjes bijgekocht worden, etc etc maar dat komt volgend voorjaar weer). De woonkamer heb inmiddels ook gordijnen, moet nog 2 zoompjes en dan zijn ze definitief af en in de badkamer kan inmiddels gedoucht worden, dus tijd voor de laatste foto’s.


Foto’s van hoe het was vind je in deze blog

Volgend voorjaar gaan we weer verder, dan gaan we bezig met de afwerkingen, de laatste kleine klusjes die nu blijven liggen, de schuur moet vervangen worden, het terras wat er nu ligt is niet waterpas dus bij regen kunnen we voetje baden en er moet natuurlijk veel bloemen en planten geplaatst gaan worden. Kortom wordt volgend jaar vervolgd. Nu wordt het nodig tijd om weer eens ergens anders mee bezig te zijn, zoals de krijthoesjes voor de eerste klas, maandag moet ik er 25 af hebben… nummer 1 is klaar :D  :@

2 opmerkingen:

  1. Wat is het mooi geworden. Wat een enorm verschil met hoe het was!! Prachtig, daar kan je lekker genieten van je vrije tijd.... Heerlijk!!

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat staat er zeer gebloemd po joh! Super mooi geworden!!! Ik zie je snel hoop ik ;-)

    Groetej Hannie

    BeantwoordenVerwijderen