vrijdag 2 juli 2010

Scoutingkamp: Circus de vliegende Bevers

We lijken wel van de aardbodem verdwenen te zijn zo lang is het hier stil geweest, maar daar gaat weer verandering in komen. De afgelopen weken doorlopend geklust aan de caravan. Zo’n beetje alle wanden zijn opnieuw behangen, plafonds zijn weer wit geboend en het begin van de aankleding is gemaakt. De kinderslaapkamer heeft een stapelbed gekregen, de wanden zijn weer netjes, de vloer een nieuw zeiltje. De rolgordijnen moeten nog opgehangen worden, de gordijnen een zoompje maar ze kunnen in principe er slapen. Ons eigen matras komt 12 juli pas, dus we hebben nu nog een week voor de laatste klussen. De badkamer heb nieuwe wanden, nieuw toilet de douchehoek is op een nieuwe doucheslang na ook weer lekdicht. Woongedeelte heb gisteren tapijt gekregen en de laatste kussens zijn bekleed. Ik weet nog steeds niet wat voor gordijnen ik wil, maar dat kan ook als we er in zitten. Het opknappen verder van onze slaapkamer doe ik dan ook pas.

In de loop van de zomervakantie komt er nog een nieuw keukentje in en de tuin moet grondig op zijn kop gezet worden, maar dan zitten we er strakkies lekker knap, schoon en nieuw erbij. Van het weekend zal ik eventjes wat foto’s maken van hoe het er nu uitziet.

Gisteren moest tussen alle klussen door natuurlijk ook nog even gedacht worden aan het kamp van vandaag en morgen van de scouting. Het thema voor de bevers is: circus. Rond Koninginnedag had ik bij de action van die grote plastic draagtassen gekocht met het idee daar rond het WK iets mee te doen, maar ja toen kwam de koop van de caravan tussendoor en werd alle op een laag pitje gezet. Gisteren die tassen tevoorschijn gehaald en daar een clownsbroek van gemaakt, gelukkig is Nederland door, anders had het wel een beetje een sneu clowntje geweest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten