vrijdag 9 april 2010

van de hak op de tak

Dat gaat de inhoud van dit bericht zijn. Schreef ik begin dit week nog over mijn goede voornemens van wassen van allerlei lapjes en dat mijn hoofd overloopt met de bestemmingsplannen van die lapjes, is nu aan het einde van de week daar niet veel meer van gekomen. Ik heb nog inmiddels de roze, rode en blauwe stapel weggestreken, de groene oranje, bruine en paarse stapel woensdag gewassen en die liggen nu nog steeds te wachten op een strijkronde. Dat de vaart eruit ging had alles te maken met de jongste telg.


2 weken geleden ging hij zo op de schoolfoto :


(vandaag kregen we ze mee naar huis, is ff een snelle foto van de foto dus beetje baggerkwaliteit) .

Maar sinds donderdag ochtend ziet hij er zo uit :{en hebben we de bezoekjes mogen afleggen bij de huisarts, kno arts, nogmaals kno-arts en met een beetje pech maandag nogmaals de kno-arts. Het begon donderdag allemaal met een belletje van juf dat hij een bloedneus had en wat suffig was nadat hij en een klasgenoot een botsing hadden gehad met elkaar bij de glijbaan Ow nee, dit keer was het het klimrek (jayden sprong er vanaf en dat andere kindje sprong er net iets te snel achteraan en landde niet op de grond maar op jaydens gezicht)  of ik hem op kon halen, aangekomen bij school werd het verhaal al dat misschien toch de huisarts maar even moest kijken want zijn neus werd wel erg dik. Aangekomen bij de huisarts werd het verhaal, ga toch maar even langs de kno-arts, aangekomen bij kno-arts werden we eigenlijk min of meer weer naar huis gestuurd, zijn neus was inmiddels zo dik dat er niet echt meer naar gekeken kon worden. Hij was niet gebroken, maar we kunnen evt infectie gevaar of een bloeding inwendig niet uitsluiten. Kom morgen maar weer terug. Vandaag zijn we weer bij de kno geweest en nog steeds is niet met zekerheid te zeggen hoe de binnenkant eruit ziet, het is nog steeds erg dik en inmiddels bont en blauw. Hij is inmiddels gelukkig niet meer zo duf maar is ook nog niet helemaal ons eigen mannetje (moest vanmiddag ook weer spugen). Maar we moeten hem dus in de gaten houden en als we het niet vertrouwen direct naar de HAP en als we vinden dat maandag zijn neus er niet uit ziet zoals hij eruit hoort te zien (kwa rechtstand) mogen/moeten we ook terug.

Nog even afsluiten met wat positiever nieuws geheel tegen de verwachting in, vond ik vandaag dus eindelijk een momentje voor mezelf en kon ik kiezen uit strijken of naaien, heb maar voor het laatste gekozen en begonnen aan een overhemmetje voor hem, eentje met een blauw blokje, kleurt nu goed bij zijn neus. Hopelijk is hij morgenmiddag af kan hij hem nog snel aan voor dat zijn neus echt paars is :D

Morgen aan het eind van de middag mag Alicia proefzwemmen voor C dus dat word weer lekker spannend! Duimen dus!

3 opmerkingen:

 1. Auw, dat ziet er naar uit! Veel sterkte ermee hoor, hopelijk valt het allemaal mee en is het 'gewoon alleen maar bont en blauw'.
  Groetjes, Josette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Au au au, het ziet er pijnlijk uit. Ik hoop dat zijn neusje snel weer slinkt en alle kleuren van de regenboog snel verdwenen zijn!!

  Veel plezier bij het naaien van het overhempje en morgen duim ik voor Alicia!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He'Jolanda ,
  Ik hoop voor je dat je mannetje gauw zijn blauwe plekken kwijt is en dat er binnenin niks beschadigd is gets wat een nare smak zo dat geweest zijn . Sterkte nog en plezier met naaien en het proefzwemmen Groetjes Mariska

  BeantwoordenVerwijderen