donderdag 15 april 2010

Roze WIP’s

Alicia kijkt graag mee als ik op een andere blogs aan het lezen ben, zeker nu ze zelf ook begint te lezen vind ze dat steeds leuker en kent dan ook inmiddels al eigen favoriete blogs, vooral die met veel jurken, die goed zwieren en zwaaien.
1 van die blogs die ze graag mee bekijkt is die van Collie-Collie en toen ze zag dat haar dochter een jurk aan het maken was wilde zij ook wel weer eens iets maken. Werkt bij kinderen dus net zo aanstekelijk :)  Voor het gemak naar haar toe ook de roos 5011 maar eens uit de kast gepakt, heb hem al heel lang liggen en nog nooit gemaakt dus werd ook wel eens tijd.

Helpen met het tekenen van een patroon doet ze best vaak en de jurk is veel recht tekenwerk dus ging lekker vlot, stofkeuze ging nog veel sneller, alicia zit nog steeds in een roze fase dus 2 roze lappen moeten de jurk gaan maken.
Helaas was ik niet zo slim om foto’s te nemen van het hele proces tekenen en knippen, maar toen we afgelopen maandag verder gingen heb ik de camera er wel bijgepakt :)
We hebben afgelopen maandag alle delen gelockt en alle panden in elkaar gezet, de mouwtjes heb ik nog even voor haar gedaan dat zag ze nog niet zitten om zelf te doen al die bochten :)

De strik in de haren is van papa’s verjaardagskadootje geweest, die was maandag jarig en ze vond het een prachtige feestelijke haarband.

En tja het roze op de locker nodigde behoorlijk uit om nog maar even wat roze te locken, dus een tweede roze jurk (tuolumne) is in de maak

1 opmerking:

  1. Wat leuk dat je dochter ook is aangestoken door het naaivirus!! Leuk om dat serieuze koppie te zien, met grote strik!! Hahaha, en jij werd door al dat roze weer aangestoken!!

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen