donderdag 19 mei 2011

verjaardagsfeest deel 1

We zijn er bijna helemaal klaar voor, de uitnodigingen zijn uitgedeeld, het programma is in elkaar gedraaid, de benodigdheden scharrelen we in de loop van de dag verder bij elkaar en dan gaan we proberen morgen te overleven. Alicia wil een meidenfeestje en het liefst heel lang, dus ze blijven slapen. Nou hebben we het geluk dat ze alleen haar beste vriendinnen uitnodigt dus het is een klein hecht gezellig cluppie van in totaal 4 meiden. Ik heb de uitnodigingen dit jaar als kussensloop gedaan, zodat het zoete meidengehalte er al gelijk vanaf droop en tevens gelijk vrijdag iedereen een sloop meeheeft. We zitten zelf al fulltime op de camping, dus heb hem geheel op de naaimachine maar weer eens geappliqueerd bij gebrek aan een borduurmachine (tekst en namen zijn er op gestreken met transfer papier).Omdat ik eerst morgen nog handwerk les geef bij ze in de klas, kan ik niks vooraf klaarzetten dus dat word nog wat toverwerk ‘s middags om het helemaal in goede banen te geleiden maar ach het gaat een knotsgekke middag worden heb ik ze beloofd dus dingen mogen compleet fout gaan :D
We gaan na aankomst eerst een high-tea spel doen om in de stemming te komen, memoborden knutselen en de dag afsluiten met broodjes roosteren boven het kampvuur (dus laat het asjeblieft droog zijn morgen).  Mocht het weer meewerken gaan we misschien later op de avond nog even wandelen in het nabijgelegen bos en anders word het film op bed (of gewoon beiden)

De tuttige dameshoedjes liggen in elk geval al op ze te wachten, straks alleen nog wat schaaltjes en etagères in elkaar knutselen. Wordt vervolgd zodra we bij gekomen zijn :)

1 opmerking:

  1. Wat leuk een sloop als uitnodiging!! Ik vind de kussenslopen prachtig gemaakt. Onzettend mooi gedaan!! Schitterend! Leuk die feestmutsen.

    Kirsten heeft vrijdagavond ook nog een "kinderfeestje" hoewel je dat bij 13-jarigen natuurlijk niet meer mag zeggen, hahaha. Die gaan pizza's bakken, high-tea-en, filmpje kijken en dan blijven haar beste vriendinnetjes slapen (ahum nattewashanden- c.q. kussengevecht) en dan 's ochtends een lekker ontbijtje.. hopelijk lekker buiten!!

    Veel plezier, groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen