maandag 3 oktober 2011

Sancho Clubdag

Tja en dan heb je maanden niets meer van je laten horen…. en hoe langer er tussen zit hoe moeilijker het lijkt de stap weer te nemen. Maar de Sancho Clubdag was afgelopen zaterdag een mooie aanleiding om het, niet bestaande, zelf gefantaseerde drempeltje weer over te gaan.

De reden waarom ik niets plaatste of niets creatiefs gedaan heb kwam natuurlijk door ons nieuwe huis, we zijn inmiddels redelijk aan kant, vandaag is zelfs eindelijk ons bed bezorgd (dus vannacht ga ik hopelijk zalig slapen.. maar zal morgen wel met rugpijn wakker worden :( ). Ik ga de komende tijd proberen weer een beetje berichtjes te spammen zo hier en daar op het web, en voor de nieuwsgierigen zal ik ook wat foto’s gaan maken van mijn nieuwe werkplekkie, waar ik afgelopen week voor het eerst weer echt heerlijk heb mogen naaien.


Tijdens het verhuizen kwam ik enorm veel oude kinderkleding tegen, spulletjes van dik 8 jaar oud, maar ook spul van de afgelopen 2 jaar die achteloos op zolder waren gezet. Sommige shirtjes waren nog erg goed, mooi of wilden we niet weg doen, maar in een doos laten zitten voelde ook zo nutteloos (de echt dierbare babykleertjes zitten nog wel veilig in een doos). Dus heb met een beetje bevende hand toch de schaar erin gezet en er vest voor me eigen van genaaid. Het vest is in mijn ogen een heerlijk fijn vest geworden, zowel om te dragen als om naar te kijken en zo nu en dan terug te denken aan ‘vroeger’. Voor wie herinneringen niet meer in een doos wil bewaren kan ik het zeker aanraden er iets leuks mee te doen.

Ik was niet de enige die het vest leuk vond, want sleepte mooi de tweede prijs op de clubdag ermee binnen, stemmers nogmaals dank!

3 opmerkingen:

 1. Wat leuk zo'n prachtig herinneringsvest. Een ontzettend leuk idee, elk stof is iets geweest.

  Leuk dat je 2e bent geworden en heel veel plezier met het vest.

  Geniet van je nieuwe werkkamer en krijg véél inspiratie!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is prachtig geworden! Je hebt mijn 10 punten er voor gekregen zaterdag! Echt Use What You Have!
  Gelukkig groei jij hier niet meer uit en zal je er nog jaren van kunnen genieten.

  Groetjes Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig vest, echt een aanrader om allerlei fijne herinneringen vast te blijven houden op een tastbare manier. En leuk dat je weer meer gaat bloggen ik geniet altijd enorm van jouw berichten.
  Groetjes, Josette

  BeantwoordenVerwijderen