zaterdag 14 mei 2011

Meivakantie & Moederdag

Het einde van de vakantie alweer, mijn schoonmoeder en haar zus zijn de hele week komen ‘logeren’ op de camping (in een eigen huurcaravan). De vakantie stond vooral in het teken van feest, traktaties maken, haken en moederdag.

Traktatie voor na de meivakantie
Het viel dit keer niet mee een leuke traktatie te bedenken, of het was te kinderachtig of het was totaal niet passend in het idee wat Alicia had. Uiteindelijk zijn we toch weer voor cakejes gegaan, ditmaal verstopt tezamen met een paar knikkers in een knikkerzakje (dat werden dus even snel 25 zakjes maken). De knikkerzakjes hebben we vervolgens aan een geïmproviseerde meiboom.


Moederdag

Vrijdag voor de vakantie had ik met de derde klas roosjes van vilt gevouwen zodat iedere mama op moederdag in elk geval een bloemetje had. Met veel zorg heeft Alicia geprobeerd het geheim te houden, in de klas heeft ze zoveel mogelijk onder haar tafel gewerkt en de kleur was de grootste verrassing zei ze, want je weet al dat het een roos is :). Eindelijk mocht ze het zondag dan geven, het was een mooie paarse geworden. Verder had ze het boekje ‘omdat ik van je hou’ gekocht. Van Jayden nog een prachtige tekening erbij en een happiness flower :D en een ontbijtje op bed. Tel daar oa de e-reader en het elektrische mes nog bij op en het is een groot pakjesfeest. De e-reader zal nu op de camping behoorlijk goed van pas komen (de boekenkasten zijn namelijk al geheel leeg en ingepakt) het elektrisch mes gaan we dit weekend proberen als ik brood gebakken heb.

Nog wat verjaardags-  en vakantiekiekjesGeen opmerkingen:

Een reactie posten