zaterdag 15 mei 2010

Slagharen daar kun je veel beleven… slagharen daar is het

altijd feest !! (en in ons geval behoorlijk fris, nat en koud).Gisteren terug gekomen van ons weekje slapen met een heus reuzenrad in je tuin. Dat was overigens ook de ideale situatie om hem te bekijken; in je huisje, dikke trui aan en warme choco want het was afgelopen week nou niet ideaal weer om hoog bovenin te gaan zitten.


Heel eigenwijs toch het reuzenrad in….


Ondanks het weer wel een prima week gehad, de eerste helft lekker met z’n viertjes en de laatste dagen met z’n drietjes. Alicia hebben we woensdagmiddag op de trein gezet naar het zomerkamp van de scouting, is vandaag Utrecht onveilig aan het maken op scouts2day en mogen we morgen weer heerlijk mee naar huis nemen en dan zijn we weer compleet en begint maandag het gewone leven weer.


Tijdens de vakantie niet helemaal stil gezeten, heb de tini afgemaakt voor het kamp, kamp heeft dit jaar een middeleeuws thema en iedereen is ingedeeld in gilden. Alicia behoordt tot het weefstersgilde en na veel uiteenlopende ideeën over wat te dragen kregen we het advies om het niet te groots aan te pakken, het moest simpel, klein en draagbaar zijn, voor de meisjes was dat jurk/rok + schort + muts. En dat is het ook geworden. Heb een tini gemaakt met een schortje en bijpassend hoofddoekje. Of het succesvol was horen jullie (over)morgen :) 

1 opmerking:

  1. Goed om te horen dat jullie het ondanks het weer toch goed naar jullie zin gehad hebben. Leuke foto's, vooral de foto met Randy & Rosie;)

    BeantwoordenVerwijderen