maandag 15 maart 2010

Stoffenspektakel

Het is alweer anderhalve week geleden, maar ben de dagen na het stoffenspektakel aan de gang gegaan in de lappenkast om de winterspullen 'weg' te ruimen en de lente en zomer tevoorschijn te halen. Niet alleen in de lappenkast hebben we de winter weggestopt, ook in huis zijn we druk bezig met de lente tafel, in de loop van de week zal ik daar nog even een foto van schieten. We hebben al heerlijk gevilt, gefröbeld en uiteraard de eerste eitjes alweer geverfd voor in de takken.Op naaigebied is het een erg slechte winter geweest voor me en hoop dat de komende periode minder uitval aan ziekte geeft want de kasten worden op deze manier alleen maar voller. Ik ben dit weekend in elk geval begonnen met nog even wat fleece wegwerken want het paste er niet meer in :D

De buit dit jaar was niet enorm groot, maar dat word met de tussentijdse aankopen vast wel weer bijgetrokken. (wat lintjes, drie lappen voor Danny om nieuwe broeken te maken (hij is weer aan de lijn) een stapeltje roze voor alicia en voor jayden oa het gevraagde kikkerstofje) Hopelijk verdwijnt dit snel (verwerkt) in de kasten.

1 opmerking:

  1. Het is een vrolijke buit van kleurtjes, lapjes en lintjes. Veel plezier met het verzinnen wat je er allemaal van gaat maken!!

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen