maandag 29 maart 2010

Speulderbos

Gisteren lekker even wezen wandelen in het Speulderbos (bij putten/ermelo). Was alweer een flinke tijd geleden dat we naar het bos waren geweest dus was het weer echt genieten. Lekker struinen, rennen en vooral verkennen.


We zijn niet met lege handen thuisgekomen, al snel vond Jayden een afgezaagde boomschijf die in een tasje verdween en niet veel later een prachtige stronk en een stuk schors. Als het aan de kinderen had gelegen hadden we het hele bos mee moeten nemen, maar vond het zo wel weer even voldoende :)
Beiden vondsten zijn gisteren met veel liefde en met nog veel meer geduld schoongemaakt met een kwastje, stofzuiger en de föhn en staan nu op de seizoentafel verder te drogen


Het vogelnestje wat nu op de stronk ligt komt bij mijn ouders uit de tuin, en is vorig jaar gebouwd en bewoond geweest, tijdens het snoeien deze maand hebben ze hem er redelijk heel uit kunnen krijgen, bij de action wat eitjes gekocht en nu heeft hij hier een mooi plekje op de tafel gekregen.

Vrijdag uit een restje lammy een mouwloos kort vestje voor me eigen gemaakt. Nu kan ik m’n spijkerjack 's morgens ook aan zonder gelijk verkleumd te zijn. De winterjas begint nu echt op sommige dagen te dik te zijn, zeker rond het middaguur. Foto van ‘t vestje volgt nog moet nog steeds even gaan ‘poseren’  :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten