vrijdag 19 februari 2010

Schoon schip

Over een paar uurtjes begint de vakantie, dus de camera moest leeg en gelijk daarmee maar eens wat foto's verzameld die jullie nog te goed hadden. Oftewel schoon schip gemaakt.Ik had dit jaar als kerstkado voor Danny een pyjama gemaakt, als basis rood flanel gebruikt (lekker warm) en hem met groen paspelband helemaal afgezet, als grap Cartman van Southpark nog op zijn rug geappliceerd. Verder twee handdoeken, eentje voor de Juf van Alicia die was van de week jarig aangevuld met wat douche spulletjes. De roze handdoek met de hertjes is voor haar beste vriendinnetje die is as dinsdag jarig en ook aangevuld met wat douchespulletjes, een borstel/kam setje die ze zelf kan gaan pimpen etc.

De sneeuwpop en de pot waren gemaakt voor een gezellig sint/kerstspel onder wat naaidames, in de sneeuwpop zit een lekkere reep chocolade, de pot heb ik gevuld met bandjes, applicaties, strikjes, knoopjes, garen, tornmesje, centimeter etc etc. Boven op een spelden kussen met natuurlijk de spelden. Het viel gelukkig goed in de smaak onder de dames.


Verder hebben onze kinderen de afgelopen weken natuurlijk net als iedereen veel winterpret gehad
En tot slot nog wat foto's van hun oud en nieuw. De kinderen vonden het in elk geval een stuk gezelliger dan broer en zus (de katten) op de bank. Jayden was met het kerstspel een uitstekende herbergier en alicia een lief schattig (niet te fotograveren lammetje)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten