zondag 28 februari 2010

Handwerkbeurs

Vandaag een heerlijke meiden dag gehad, ben samen met mijn mams en meissie naar de handwerkbeurs geweest en uiteraard weer veel te veel leuks gezien (en meegenomen) Gelukkig ook die paar kleine dingen die op het lijstje stonden (nieuwe viltnaalden, steekmarkeerders en hotfixsteentjes). Al met al was de tas snel weer veel te vol en de portemonee te snel leeg. (en het stoffenspektakel is as woensdag al, dus dat wordt heel snel langs de kramen rennen het liefst met de ogen dicht)

Vaste prik voor Alicia is inmiddels het volgen van een workshop, nat vilten kent ze al van school en zo nu en dan een kleedje prikken thuis ook, dus werd het weer eens wat anders, het prikken van een piepschuimeneitje (we hebben er gelijk meer gekocht dus de lente/paastafel gaat staks gezellig gevuld zijn met deze eitjes (stuk beter voor de lijn).


De buit in zijn totaal voor vandaag was oa. nieuwe hotfixsteentjes, nieuwe viltnaalden, nieuw houdertje voor de naalden (kunnen we tegelijk prikken) heel veel vrolijke kleurtjes lontwol, een pakketje voor het eierenprikken, wat knoopjes en lintjes, steekmarkeerders, een kammetje voor het vilten, een boekje over poppetjes prikken en 3 viltpakketen voor op de lentetafel.

1 opmerking:

  1. Wauw wat een heerlijk "buit"Jolanda, daar kun je weer mee vooruit!
    Wat leuk dat Alicia altijd een workshop doet, het resultaat is mooi!
    liefs Carla

    BeantwoordenVerwijderen