maandag 14 december 2009

Nog meer kerst..

Wij leven ons met de kerst altijd compleet uit, zo is 1 boom nooit genoeg en hebben we in de woonkamer 2 bomen (1 grote, en 1 kleine die aan het plafond hangt) hebben de kinderen op hun kamer ook een eigen boom, worden enkele kasten voorzien van wat takken, hebben een kerstdorpje en natuurlijk een kerststal.

Het versieren van het huis vergezeld door bekende kerstliedjes waar we met elkaar haast een wedstrijd van maken wie het hardst meezingt (of een raad de artiest spelletje) zijn van die heerlijke momenten waardoor je even het helemaal niet erg vind om die dagen in een vreselijke troep aan dozen te moeten zitten en helemaal nergens anders meer aan toe komt.

Ons kerstdorpje dit jaar (ieder jaar verbouwen we de boel zo dat het een compleet ander dorp/tafereel is, dit jaar een dorpspleintje):


en de boomcreaties van alicia en jayden:

de laatste dozen volgen vandaag en dan zal ik Danny wat totaal plaatjes laten schieten :)

2 opmerkingen:

  1. Wat is dat leuk zo'n dorpspleintje met al die lichtjes!!! Dat is super zo voor het raam! Ik ben vandaag alles aan het doen. Behalve de boompjes van de kinders natuurlijk daar doe ik alleen de lichtjes in en de rest doen ze zelf. En die op hun kamers doen ze helemaal zelf. En het is dan voor mij verboden op hun kamers te komen, want ik mag pas kijken als het áf is!! Hahaha, ik ben niet de enige met tig bomen in huis!!! Hahaha, reuzegezellig.

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik ben benieuwd naar je eindresultaat !! Ik had gister en vandaag al bij je gegluurd. Wat een supergave sinterklaashoed is dat trouwens geworden !! Logisch dat je die nog even een tijdje laat pronken bovenaan je blog!

    BeantwoordenVerwijderen