zondag 13 september 2009

bodywarmer elisa

Vorig stoffenspektakel een leuk gewatteerd stofje gescoord waar al heel lang een elisa gepland voor stond. En aangezien de dagen helaas weer koeler worden was het dan nu echt tijd om er de schaar in te gaan zetten. Het was de bedoeling dat het een lekker snel en makkelijk ding ging worden, niet gevoerd, gewoon een paar versieringkjes en binnen een dag te realiseren. Fout gedacht! Het werd een ramp op ramp maar morgen kan ze hem dan toch eindelijk aan.

Wat kwamen we onderweg tegen:
- ongevoerd is zeker niet makkelijker dan gewoon voeren.
- nestels kun je er heel makkelijk (per ongeluk) er weer uit trekken :(
- ondanks een beschermende doek kan zigzagband smelten/fikken :( :(
- als je dan schrikt van bovenstaande moet je niet vergeten dat je ook glitterstenen aan het plakken/strijken was (welke dus geheel verschoven en mislukt beschouwd konden worden in mijn geval).



Hij is bij lange na niet geworden zoals ik dat graag zou willen zien, vooral kwa afwerking ben ik niet tevreden (heb nu alle naden met een biaisbandje afgezet)maar voor voorlopig zeker draagbaar. Ik kan uit de lap gelukkig nog een nieuw exemplaar halen en die gaan we later dit jaar dan ook nog lekker gevoerd maken. (uit een rest een bijpassend uilentasje gemaakt)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten