maandag 7 november 2011

Warm de winter in

De afgelopen maanden heb ik aan verschillende dekens gewerkt. Jayden wilde in zijn nieuwe kamer graag weer een zachte deken/sprei voor op z’n bed. Voor de verhuizing daar mee begonnen, het is een gehaakte deken van granny’s squares geworden. Het nam een behoorlijke tijd in beslag, op de clubdag had ik hem mee en was ik al begonnen aan de rand die oorspronkelijk 20 cm breed zou worden. Maar welke weer werd uitgehaald tot een veel kleiner randje. (20 cm was totaal niet mooi) Hij is inmiddels een klein maandje af (nu zijn kamer nog).De tweede deken die ik heb gemaakt was voor mijn ouders, ze gaan ieder jaar graag met hun KIP caravan op vakantie en het is een beetje traditie geworden om met hun verjaardagen iets te geven met een kippetje erop. Half oktober was mijn pa jarig en hebben we hem eindelijk gegeven.


En de laatste werd voor Alicia’s juf. 21 oktober nam ze afscheid van de klas om zich in een nieuw avontuur te storten. Samen met de kinderen hebben we in een erg korte tijd deze deken in elkaar gezet zodat hij een mooi plaatsje kan krijgen op haar nieuwe werk.


In de tijd dat ik de dekens maakte kregen we ook nog een nieuw buurmeisje (welke natuurlijk een naamslinger kreeg) en heb ik de streefdatum 1 november een opgeruimd atelier redelijk gehaald. De eerste kinderen hebben kunnen lessen.

1 opmerking:

  1. Gaaaaaaf!! Alles wat je gemaakt hebt. Maar die dino deken. Wat super gedaan! Als mijn zoon jaren jonger was geweest had ik je idee meteen overgenomen.
    Groetjes, Josette

    BeantwoordenVerwijderen