zondag 28 november 2010

Kleding Paradijsspel

Een kleine twee weken geleden werd me gevraagd of ik misschien de kleding van het toneelstuk zou willen doen, ach waarom niet zei ik toen nog. Maar ik wist toen nog niet hoeveel werk het uiteindelijk zou worden. Ik heb heel wat dagen tot in de late uurtjes moeten doorwerken om het allemaal afgelopen vrijdag klaar te krijgen. Er moesten 22 ‘eenvoudige’ pakken komen die snel en gemakkelijk aan en uit konden en in principe draagbaar waren voor ieder kind. 

Het paradijsspel speelt zich hoe kan het ook anders, af in het paradijs, waar oa bloemen, dieren, stenen en bomen zijn:narcis & sneeuwklokje

viooltje & lelie

roos & de appelboom

Graniet & Robijn

een beer en een kikker

een hond, en natuurlijk adam en eva. (waarbij ze voor het eten van de appel alleen een wit gewaad dragen en na het gegaan van de fout ook een mantel )

de valk & de nachtegaal

Maar ook Lucifer woont er

En Gabriel, Rafael en Michael ontbraken ook niet.

Het zijn geen super hoogstandjes geworden, zeker zo op de hanger komen ze niet allemaal helemaal tot zijn recht, maar het totaal vrijdag met de kinderen erbij was supermooi.

2 opmerkingen:

 1. WAUW!!! Wat een werk zit erin en wat mooi gedaan. Eenvoudig van snit, maar heel goed voor op het toneel. Het is heel goed te zien wie er uitgebeeld wordt. Ik vind het superknap en kunstig gemaakt!!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Petje af voor je gemaakte creaties. Jeetje wat goed en kunstig!!
  Ik heb diepe respect voor je dat je dat allemaal "maarzo even" doet.

  Groetjes
  Tertia

  BeantwoordenVerwijderen