zondag 28 november 2010

De Kinderkamers

De hoek van het bed in Alicia’s kamer is redelijk klaar, de gordijnen moeten nog gezoomd worden en inmiddels heeft de hemel allemaal roosjes gekregen en zijn de kasten verder gevuld met boeken en foto’s maar zodra de andere kant van de kamer klaar is volgt er wel een gehele fotoshoot van de kamer.

Jayden’s kamer heb ik geheel gestript. Hij heeft de oude hoogslaper van Alicia gekregen die mijn vader op maat heeft gemaakt voor de nis die zijn kamer heeft. Bedoeling is dat als de kamer klaar is dat het bed veranderd is in een grot. De muur er tegenover is inmiddels al voorzien van rotsblokken en een doorkijkje naar een dinolandschap. In tegenstelling tot Alicia die zich liever laat verrassen en pas als het bijna klaar is de kamer wil zien wil Jayden overal bij helpen.
Inmiddels is zijn kamer al veel verder beplakt met rotsblokken, maar moet nog nieuwe foto’s nemen, hopelijk ben ik klaar met het plakken van de rotsblokken na het sintweekend, maar merk dat het in deze periode van het jaar heel moeilijk is om tijd te vinden om te klussen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten