zondag 12 september 2010

3x feest voor de jarige job

Het is inmiddels al dik een week later, maar eindelijk hebben we heel zijn verjaardag achter de rug. Eerst feest op school en toen thuis en tenslotte afgelopen donderdag zijn kinderpartijtje.

De verjaardag op school was enorm leuk, als 1e klasser ga je natuurlijk de klassen rond en sta je op een hele andere manier helemaal in het middelpunt. De vulkaan was een enorm succes, iedereen wilde er ook wel zoéén en veel ouders werden dan ook vragend aangekeken door hun kroost. De verrassing in de vulkaan (de dinocakejes) is helemaal op gegaan en iedereen schrijft inmiddels met zijn potlood. Op naar de volgende traktatie !


Volgens ons eigen ‘traditie’ hebben we de kleine man ‘s nachts al wakker gemaakt, toegezongen en taart gebracht, veel verder dan het kaarsje uitblazen kwam hij niet, hij wilde heel erg graag verder slapen O+ Op de dag zelf heeft hij alsnog van de taart gesmuld en is giga verwend met allerlei dino kado’s  en een skelter voor op de camping.

Als laatst hielden we zijn kinderfeestje, uiteraard geheel in dinothema. De kinderen hebben allemaal een dinopaspoort gekregen als uitnodiging. Dat paspoort gaf ze de mogelijkheid mee te gaan op expeditie, op zoek naar dinobotten. De speurtocht ging dwars door bospaadjes en zandvlakten en kende oud-hollandse spelletjes in een dinojasje (snoephappen omdat de vliegende dino het snoep gestolen had, eierlopen omdat de eieren uit het nest gevallen waren, etc etc etc.) Jayden kon bij iedere opdracht een kadootje van 1 van de kinderen winnen. De speurtocht eindigde natuurlijk met het zoeken naar de begraven botten. (had dinoskeletjes in gips gegoten en die moesten ze na het uitgraven losbreken). Ook hebben ze allemaal een medaille gekregen voor het voltooien van de expeditie.Had de afgelopen week dus nog behoorlijk wat knutselactiviteiten, maar het naaiwerk begint ook weer in ’t zicht te komen. Ben druk bezig op Alicia d’r kamer (die wil ik over twee weken uiterlijk klaar hebben) dus kan met een beetje mazzel nog heel wat meters wegnaaien voor het stoffenspektakel in Zwolle.

1 opmerking:

  1. Gefeliciteerd met de jarige vent!! Wauw een dino-tractatie en feestje helemaal in dino-stijl. Wat supercreatief ben je geweest!! Ontzettend leuk!

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen