zondag 29 augustus 2010

Vulkanisch project deel 1

En dan komt de dag dichterbij waarop je zoon echt 6 wordt, en echt geen kleuter meer is. Als je 6 wordt hoort daar een groot feestje bij, en bij feest hoort trakteren. Toen Alicia 6 werd heb ik een kasteel gebouwd en wilde voor hem ook iets bouwen waar hij later dan nog mee kon spelen. Lang nadenken was niet nodig vulkanen en dino’s zijn z’n grote passie op dit moment.

We zitten nog op de camping wat natuurlijk ideaal is als je wil gaan smeren met papier-maché dus afgelopen woensdag een geraamte gemaakt van kippengaas en begonnen met stroken krant te plakken.

 
De dagen erna was het afwisselend plakken, föhnen, plakken, föhnen totdat we vandaag eindelijk weer eens iets anders mochten doen: verven!


De vulkaan willen we echt laten uitbarsten op zijn verjaardag (3 sept) in de berg zelf zit de traktatie verstopt (slagroomsoesje met een klein dino’tje). In de buik van de stegosaurus zitten reepjes merci voor de meesters en juffen

1 opmerking:

 1. COOL!!!!!!!!
  haha, lekker hoor, zo smeren op de camping! En is je interieur nog niet helemaal zwart van de verf? Je had het weer niet mee, maar goed.
  Dan had me bericht over de monstermail, bedankt daarvoor.
  Heb je nog iets van Ot en Sien voor Robin? Ik had je daar ook over gemaild.Ik wacht nog even af. Tot snel!

  Groetjes Hannie

  BeantwoordenVerwijderen