zaterdag 16 januari 2010

Ziek

Het is al weer een maand geleden dat ik voor het laatst hier berichtte, maar het voelt als veeeeeel langer aan. Vlak na mijn laatste berichtje hier werd ik toch ziek genoeg om de blog te verwaarlozen, ik kwakkelde al een tijdje, maar de griep won. Tenminste dat dacht ik toen: ik zal wel een griepje hebben. Ik heb nog een beetje doorgekwakkelt tot na de feestdagen en toen ik eenmaal bij de huisarts belandde bleek het niet om een griepje te gaan maar om een behoorlijke longontsteking, een antibiotica kuur en bedrust zou me weer op de been moeten helpen.(maar de kuur sloeg niet direct aan, de laatste foto's en bloedwaarden geven nog steeds een inmiddels kleinere ontsteking weer)

Bedrust houden klonk altijd als vreselijk in mijn oren, maar heb er dit keer niet veel moeite mee gehad, zelfs haken/breien was me al teveel en heb de afgelopen tijd dan ook niets anders gedaan dan tv/film kijken en slapen. Afgelopen dagen ben ik weer wat vaker uit bed/van de bank. Hoest nog steeds veel, slaap nog steeds beroerd, maar kan wel weer eten *O* dus we hopen dat ik nu toch echt in het laatste staartje van de ontsteking te zitten. Tot zover even een klein berichtje van mij, hoop snel weer te kunnen bloggen over leukere creatievere dingen (zoals de kerstjurk van Alicia).

Voor een ieder alsnog de beste wensen,
groetjes Jolanda

2 opmerkingen:

 1. Hoi Hoi ,jij ook nog de beste wensen en beterschap hopelijk komt nu het eind in zicht !

  groetjes Mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook pas sinds gisteren weer boven water en achter mijn naaimachine gekropen. Het koste mij ook niet veel moeite om in bed te blijven.... Nu zijn de kinderen wel groter, maar anders dacht ik aan alles wat er nog moest worden gedaan en geholpen. En nu dacht ik niks..., behalve koude washandjes binnen handbereik tegen de kriebelhoest, water, groentjes, neusspray, zodat mijn neus en oren geen gevecht met de luchtdruk/luchtdichtheid hadden, mijn puf voor mijn longen en pijnstillers!! Ik heb ook veel tv zitten kijken, mijn conclusie er is overdag geen bal op tv en de kinders hebben dan ook allerlei dvd's aangesleept! En ik heb héél véél geslapen, met een koude washand op mijn keel ging dat prima! Nu de laatste restjes 06-lijnstem en kriebelhoest nog en dan ben ik weer het heertje, eh dametje!!

  Héél véél beterschap met de laatste restjes van de ontsteking en dat je gauw weer lekker kan wat je wil!!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen