zaterdag 14 november 2009

Ook hoog bezoek in Zwolle

En ook Zwolle werd vandaag door de Sint niet overgeslagen. Beide kinderen hebben zaterdags scouting en daardoor kunnen wij niet naar de grote intocht in de stad, maar tevens hebben we er ook een beetje geluk aan, omdat de grachten niet groot genoeg zijn voor zijn eigen grote stoomboot stapt Sint al jaren over op een andere smallere grachten geschikte boot bij de parkeerplaats van de scouting. Zodra in het troeplokaal de muziekpieten hoorbaar zijn worden de groepen naar de waterkant meegenomen om daar eerste rang zicht te hebben op de beste man, handje te schudden en zakken te vullen. Beiden hebben ze een hand kunnen geven en hun snoepzakken kunnen vullen (heb met ze verleden jaar op een stuk wit katoen kleurplaten van de sint overgenomen, in laten kleuren, en een tasje van gemaakt voor het strooigoed. Die kinderhandjes kunnen het nooit allemaal vasthouden wat er gegeven wordt en nu wordt het allemaal netjes voor ze in het zakje gedaan, schoon, droog en vaak lekker veel).

Heb de oudste niet goed op de foto kunnen krijgen, maar dat komt met de intocht in de wijk wel weer goed :) Jayden vond het allemaal maar behoorlijk spannend en kroop het liefst weg, maar heb zich niet laten kennen en ook de hand geschud.

(Let niet op de kleren, van spelen/scouting wordt je enorm vies)


Uiteraard hebben we net voor het slapen gaan de schoen gezet, een wortel voor het paard werd niet vergeten en een liedje zingen werd een compleet concert, van hoor de wint waait door de bomen, sinterklaas kapoentje tot aan sinterklaasje kom maar binnen.. werd er ter gehore gebracht... (omdat papa er niet is mocht ik het filmen voor hem (en jullie).

Denk dat Sint hun schoentjes vannacht nu wel weet te vinden :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten