maandag 2 november 2009

broer en zusterliefde

Mijn beide kinderen zitten op scouting en aan het begin van het jaar hebben ze een openingskamp. Tijdens dat openingskamp vliegen de oudsten van een groep over naar de nieuwe groep. Ook Alicia mocht dit jaar overvliegen, naar de welpen (inmiddels is dat al weer een maand of 2 geleden en wordt ze a.s. vrijdag echt geinstalleerd).

Dat betekende afscheid nemen van de bevers en een nieuw avontuur aangaan, maar ook afscheid nemen van haar broertje die nog wel bij de bevers blijft. En ook al vechten ze geregeld elkaar de tent uit, ze kunnen ook niet zonder elkaar en hebben daar alletwee een hevig potje gejankt (alsof ze voor eeuwig gescheiden zouden raken), zeer aandoenlijk volgens de leiding. Tot dit weekend konden we ons wel voorstellen dat ze een traantje ofzo wegpinkt hadden, maar hoe ontroerend dat afscheid moest geweest zijn totaal niet (terwijl de leiding er maar over bleef vertellen dat ze zoiets nog nooit meegemaakt hadden).

Nou we snappen het nu wel, we kregen van het weekend deze foto:

1 opmerking:

  1. Aaaaah, ik smelt helemaal! Zo zie je maar broer en zus (ik heb ook zo'n setje) kunnen niet met en niet zonder elkaar!

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen