vrijdag 17 juli 2009

Vakantie Landgoed 't Loo

We hebben ons de afgelopen tien dagen vermaakt op Landgoed 't Loo. Ondanks het vele slechte weer hebben we een supergoede vakantie gehad, misschien wel een van de betere! Het is superdichtbij huis, manlief kon om de dag de katten gewoon lekker voeren zonder lang onderweg te zijn, ons o zo stoere, maar wel met heimwee, mannetje is tussendoor nog lekker naar huis geweest om ffies thuis de beestjes te kroelen en om gewoon even thuis te zijn. Voor ons was het echt ideaal.

We hadden het dan ook enorm getroffen met het recreatieteam, 1 van de meiden was vanaf dag 1 helemaal verzot van Jayden en die klik was wederzijds. Ze hebben de hele vakantie met elkaar lopen dollen en geinen. Halverwege de vakantie kwam er nog een griet bij en Jayden's geluk kon niet op, die meid kon onze knul zelfs laten blozen :D O+

We hebben echt een kindervakantie gehad, ze zijn vanwege het slechte weer veel naar de knutselclubs geweest, veel minidisco's bezocht en minitheatershows bekeken, veel in plassen gestampt, er doorheen gefietst EN de laatste drie dagen toch ook nog aan het meer kunnen spelen en een zandkasteel gebouwd. Alicia heeft (eindelijk) de moed gehad om de zijwieltjes van de fiets af te slopen en er is dus een gevaar op weg meer in Zwolle !! (opgepast dus) en we hebben heerlijk gegeten en genoten van een grease avond die het team daar organiseerde (de kids neuriƫn en zingen dus nu de hele dag grease liedjes, wat best een grappige en aangename afwisseling met de 'Les Mis' liedjes is :D ) Ik had voor tussendoor nog wat haakwerk meegenomen, en door het slechte weer wilde dat nog best goed vlotten, heb inmiddels 81 vierkantjes gehaakt (wil een hoes voor om de locker en naaimachine maken welke vrolijker is dan dat vieze plastic geval) en jayden kan inmiddels dus ook vingerhaken (je moet toch iets bij regenachtig weer)

We hebben echt honderden foto's gemaakt, ik drop er een aantal hier en een kleine 50 heb ik al in mijn fotoalbum online gegooid, maar daar zal in de loop van de week wel meer komen te staan.
meer vakantie fotos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten