dinsdag 21 april 2009

nogmaals Jade: nu op model!
De kinderen in de klas vonden hem niet zo mooi als zijzelf: maar dat maakt mij niet uit verzekerde ze me al. Ik vind hem wel mooi (en er waren meisjes geweest die hem eerst stom vonden en daarna stiekum zeiden dat ze hem wel mooi vonden, dus ze waren gewoon jaloers, aldus mijn stoere meissie)

Gelukkig blijft ze hem zelf helemaal geweldig vinden, ze had hem zelfs met buitenspelen aangetrokken terwijl het warm zat was om zonder jas te spelen (wat juf ook zei, die jas bleef aan :D , lijkt me een prima compliment.Patroon: Farbenmix Jade
Borduurtjes: Emioli, Huups, Smart Needle, Emb. Library

5 opmerkingen:

 1. Ik vind hem super geworden! Heel erg creatief zeg, petje af!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I don´t really unsterstand your language, but I see the pictures. :-) The girl, your daughter?, looks very happy!

  What a beautiful coat!

  :-), Smila

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha die Knor,

  werkelijk prachtig wat er allemaal uit jouw vingers komt meid! Het ziet er heel erg netjes en heel goed afgewerkt uit. Kwalitatief beter als dat je het in de winkels koopt en dat geldt ook voor de duurdere merken als Mexx enzo.
  Prachtig al die ideeën, geweldig. Juup© vindt het ook heel erg mooi en uniek!

  We zijn helemaal verwonderd over je ideeën, het is geweldig!!!!

  Liefs
  Duch

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldige fantasiejas. Werkelijk een sprookjesjas. Ik kan me voorstellen dat ze hem aan wilde houden. Ik zie tijdens het tikken links van het blog allemaal foto's voorbij schieten, wat een prachkledingstukken allemaal. Stuk voor stuk zijn het plaatjes. Heerlijke kleuren en leuke twists erin verwerkt. Mooie combinaties en heel veel fantasie! SUPER!
  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen