maandag 23 maart 2009

Dino set voor Jayden


Om lekker te kunnen werken moet ik veel verschillende dingen door elkaar heen te doen hebben, zit het ene project een beetje tegen dan kan ik ergens anders mee verder. Eeen beetje afleiding tussendoor in de vorm van een ander werkje werkt voor mij het allerbest. Dus ligt hier ook nog op tafel het ontwerp van een Dinoset voor Jayden.

Jayden is op dit moment helemaal bezeten van Platvoet en zijn vriendjes, alle delen heeft hij al meermaals gezien en kan er nog steeds intens van genieten (het liefst ieder moment van de dag). Onvermijdelijk was dan ook zijn verzoek om een dino set. Samen hebben we de plaatjes uitgezocht, kleurtjes bedacht (oranje en groen/grijs/paars zijn favoriet, in de platvoetfilms zijn slechte dino's (de ruigtanden) oranje, de andere dino's hebben 'lieve' kleurtjes waaronder groen, bruin, grijs/paars)

Omdat het lente gevoel steeds meer gaat overheersen gaat het het eerste voorjaar/zomer setje worden: singlet, shirt, blouse en 7/8 broek met borduurtjes van smart needle & kunterbunt-design De T-rex op het hempje gaan we met textielverf er proberen op te zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten