donderdag 26 maart 2009

Brildor Garen

Paar weken geleden had ik een paar klosjes Brildor-garen besteld en daar waren we heel tevreden over. Mooie kleuren en borduurde goed uit. En aangezien ik nog steeds op een legitieme reden zat te wachten om weer te bestellen heb ik toen het bruine garen op ging afgelopen dinsdag gelijk maar een hele koffer besteld. (geen bruin in huis vond ik reden genoeg om gelijk genoeg te bestellen :D )

Gistermiddag kwam hij al binnen *O*
En hij is mooi!! al die kleurtjes, je blijft er maar naar kijken.

Dus vanmorgen opnieuw een zak geknipt en de voetafdruk erop geborduurd, het hart is nu ook geborduurd, ging allemaal van een leien dakje.


Dus hup de cheetah er maar op zetten, maar tja dat was kennelijk iets te veel van het goeie (ik had nog een klein stukje linnen liggen van mijn moeder met een mooie oranje bloemenprint erop, precies goed voor de cheetah. Maar het lapje is te 'grof', het rafelt onder het borduurtje weg :( dus die moet ook weer opnieuw.)

Vrouwen worden blij van shoppen zeggen ze, nou ik wel als ik tussen stofjes mag snuffelen. Heb vanmiddag de cheetah-ellende verruild voor shoppen naar roze stofjes voor de rok van iris (ze wil graag roze, roze en nog eens roze)

Ben nog niet helemaal tevreden dus zal nog wel wat wisselen qua stofjes en waarschijnlijk anderen bijhalen maar tot nu toe een geslaagd beginnetje .
Morgen nog ff op de markt kijken en anders volgende week op het stoffenspektakel.
Zo en nu ga ik eerst een vergeten blousje van alicia uittekenen, gisteren het patroon gekregen is die ook weer helemaal blij.

1 opmerking: