maandag 5 november 2012

Comeback

 

Nadat de naailessen vorig voorjaar afgerond waren, is het hier behoorlijk stil gevallen. Heb nog een hele hoop poppenkleertjes en (baby)peuter-kleren mogen maken.

Uiteraard een verjaardagsjurk, countryblouse en pyjama voor Alicia en toen… Toen kwam de lange zomerstop.

 

Eind september begon het weer een beetje te kriebelen, werd het tijd om het atelier weer opgeruimd te krijgen, de ‘gooi-maar-in-de-hoek’ hoek doorgewerkt en wat afgemaakt kon worden hangt nu in de kasten.

De kisten met resten zijn doorgespit en werd veranderd in een rokje voor mij en Alicia. Alicia heeft zelf met een beetje hulp nog een tweede stippen exemplaar gemaakt.

 

 

Vorige week zaterdag de sancho-clubdag bezocht, ditmaal was dat echt voor mij de start van een nieuw naaiseizoen.
Heerlijk geshopt, ideeën uitgewisseld en heel veel moois mogen bewonderen.

 

Bij thuiskomst waren de kinderen erg blij met hun halve hertenkop (ze moeten nog steeds afgemaakt worden) en de buit aan lapjes en bandjes.

 

 

 

 

Ook zijn Afgelopen week de lessen weer begonnen en ben ik weer echt flink in de weer achter de machines. Er liggen al weer wat patronen geknipt, de wasmachine draait overuren, ben weer van alles tegelijk aan het doen (jas pimpen van Alicia, jurkje en giletje voor mij, er staat nog een trui op de pennen en er ligt een bandito voor Jayden die afgemaakt moet worden en de stapel ‘wil ik graag maken’ groeit gestaag door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten