maandag 11 april 2011

nog 3,5 maand…

Na flink veel gesprekken, geregel en inmiddels al een doos of 50 ingepakt te hebben wordt het ook tijd om hier het ‘wereldkundig’ te maken. Per 1 augustus gaan we verhuizen *O*

We waren al geruime tijd uit ons huidige huis gegroeid en hadden als goed voornemen daar dit jaar wat aan te doen (alleen hadden we niet verwacht zo snel een huis te vinden) dus vol goede moed zijn we in januari begonnen met het bekijken en zoeken naar een nieuwe woning. Steekwoorden waren, ruime kamers, dicht bij school, tuin en de mogelijkheid voor manlief om thuis een werkkamer in te richten zodat hij niet meer op en neer hoeft naar r’dam. Begin februari zagen we ons aankomend huis te koop staat, niet het knusse boerderijtje waar menigeen van droomt, maar een ruim modern semi-vrijstaand huis. Maar achter de lelijke gevel zit wel een enorm ruim huis wat ons precies past. Grote slaapkamers voor de kinderen, werkkamer voor ons, fijne tuin, speelplaats in de buurt, veel schoolkinderen wonend in de buurt en binnen tien minuten op school met de fiets. Het vervolg ging relatief snel, nog wat bankgesprekjes en wat heen en weer onderhandelen en sinds eind maart is alles officieel rond (op de overdracht na, daar moeten we helaas nog wat maandjes op wachten)

Mijn afwezigheid hier en de drukte waar ik naar refereerde zijn voorlopig nog niet helemaal over, al is het nu puur een kwestie nog van wachten en inpakken en vind ik steeds meer tijd om ook gewoon leuke dingen te doen. Op dit moment haak ik me s ‘avonds helemaal suf want wil natuurlijk flink wat voorraden verkleinen voor we over gaan.
voor wie nieuwsgierig is het fundalinkje

2 opmerkingen: